HÄR ÄR VI IGEN, PÅ SPÅR 0.

Hej jag heter erica och jag orkar inte blogga.

vi är här igen, på spår 0. Yeah. Härligt eller hur? Jag vill säga att det är bara 1 vecka kvar, av det härliga sommarlovet, 1 vecka, snart är det 6 dagar kvar, förstår ni? Har sagt det förut och jag vill inte tillbringa allt för mycket tid framför bloggen, jag vill inte! Och om jag gör det nu dom sista dagarna då kommer jag inte kunna tillbringa någon tid åt nån kompis eller något annat, för då sitter jag bara och glor framför den här skärmen. Det kommer kanske en uppdatering på kvällen då och då, det kommer fortsätta så ända tills vinter. För på vintern, det är kallt, man sitter inne med tända ljus, man är inte ute och solar då ju. För när skolan börjar den 18 augusti, vi börjar nian, fattar ni? NIAN, det är sista året i grundskolan, det är vårat avgångsbetyg, nu! Har själv inte fattat det, ska plugga, plugga, plugga, läxorna kommer före allt annat! ( Kommer inte hålla löftet.. känner jag på mig.. ) Jag kanske slutar kl. 4, hemskt, börjar nio, går till 4, hem och plugga, äta middag, hänga lite med kompisar, hem och sova skola följande dag, när får ni in något bloggande? Inte en chans!

Nu tänker jag ta i min betyg, jag tänker få så bra betyg jag kan få, inte för jag har dåligt nu men jag är nöjd, men jag ska bli glad när jag får de i handen, jag ska stråla av glädje. Så hejdå, nu för nu ses vi inte innan skolan börjar, och kanske efter vi får se. Men här tar det slut för tillfället, nu orkar jag inte blogga mera för nu ska jag göra mig i ordning, fixa till i rummet, och kolla facebook som jag gör varje kväll. Ha det jätte bra nu alla läsare, ni kan nå mig på erica pettersson på facebook, klicka bara på skicka vänförfrågan, obs. bli vän med aina också? aina strand, hoppas vi ses där, är aktivare där.

kram till er alla! ♥


/ erica.

Kommentarer
Postat av: karolinajonsson

tackar :D

2011-08-12 @ 13:09:42
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/
Postat av: Karolina

Sv. nemen tack vad gullig du är!!!:D vad menar du med sveriges bästa fotografer på bloglovin'?(a)

2011-08-12 @ 17:24:43
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Nu hatt jag över 100 prenumeranter och det firar vi med att alla som kommenterar detta inlägget blir länkade, så kommentera och du bli länkad ikväll - http://nightmarecandyy.blogg.se/2011/august/alla-som-kommenterar-detta-inlagg-kommer-bli.html#comment :)

2011-08-12 @ 18:41:52
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: issa ♥

hej allt bra idag? :)

2011-08-12 @ 19:04:27
URL: http://anderssonissa.blogg.se/
Postat av: REBECCA

kanon :) jag har lagt till dig nu, du har lagt till mig nu va? :) kram!

2011-08-12 @ 20:17:15
URL: http://magicstory.blogg.se/
Postat av: Tilda

sv: du har inte lagt t mig ;o

2011-08-12 @ 21:14:44
URL: http://ttiildaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

lagt till dig :)

2011-08-12 @ 23:42:21
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback