SORRY FÖR INGEN UPPDATERING AV MIG!

sorry har inte uppdaterat på 5 dagar. ♥

Det är nämligen så att jag njuter av sommaren, försöker bli brun hihi. och det är fullt upp, det renvoveras tak hos mormor och massa. hjälper till mycket där! :)
ja, och igår var jag där igen, och imorgon där igen. Vi har bara halva taket på ena sidan klart ännu!! Fullt ös, bara! Menmen, idag var jag till solna ( igen ) känns som jag kommer dit många gånger igen.. Har fått min nya korsett, den är mycket bättre än den jag hade, ja ni läse hade!! Slipper västen nu, enligt olli skulle jag använda den gamla och den nya varannan natt. Men mats berättade att jag inte behöver den här utan den kan stå och damma. :) Utan använder bara den nya, vilken då det är en total lycka för mig! Trodde aldrig att jag skulle få det beskedet! :D hehe, men den här är mycket bättre, det är samma sort, men byggd på ett annat sätt! vilket då är fintfint! Jaja, nu ska jag sluta babbla och fortsätta plocka in kläder i min garderob eftersom det ligger kassar överallt!!! Haha, ericas idé att kasta runt alla kassar. Men före det väntar det att fixa klart i sängen, ja har köpt nytt påslakan och örngott idag! Ville köra på vitt & färggrant! Så snart sover jag i en nybäddad säng men för att det ska bli av så måste jag sätta på alla kuddar. Så vi hörs!
Ska försöka lägga upp ett inlägg imorgon bitti innan jag åker till mormor! :)

Ha det fintfint så länge!

men nu babblar jag bara på.. Men två saker till.

1. DET ÄR JULI
2. DET ÄR 30 DAGAR TILLS JAG FYLLER ÅR!!!!! ( 16 ) :')

TACK TILL AINA SOM HAR HÅLLIT BLOGGEN IGÅNG!



redigerings tips?

Redigerade den här bilden ganska snabbt i photoshop, tyckte den blev ganska cool endå. Är redigeringstips något ni skulle vilja se mer utav i bloggen? :) Jag kanske slänger upp ett inlägg senare, eller imorgon. Ikväll ska jag i alla fall på fotokurs, sista gången! men det har varit skoj, måste ut och fota dem sista bilderna nu. Puss!

sommar ♥

Hej på er! Vet att jag har uppdaterat asdåligt, men jag har inte varit hemma alls nu på midsommarn. Men nu är jag tillbaka, but i guess.. att det är lite sämre uppdatering på sommaren för man vill inte sitta framför datorn hela dagen. I alla fall ska jag gå ut i solen nu. Vi hörs senare! :)



svar på fråga:

Jag kommer från Åland, har bott här i hela mitt liv. På finska betyder mitt namn (Aina) alltid. Men i Sverige så betyder det polis eftersom man brukar säga fuck aina ;D.

HTC SURFPLATTA







´
HIHIHI, JAG FICK EN TIDIG FÖDELSEDAGSPRESENT AV MIN FAMILJ IDAG HIHI.
en HTC surfplatta!! :D

den är jävligt stor men den är finfin!
Kan använda den i skolan till skolarbeten, hihi.

De här e bra! :D


funfunfunfun

Denna random fula bilden får pryda inlägget nu. TODAY ska jag till stan, för alina har parteej för hon fyller 15 år imorgon! Så Erica har varit på ett litet uppdrag och försökt hitta en present, det går prima ballerina! tror jag... Kameran får följa med om den har batteri, vilket jag hoppas att den har, taha. Ska ta en dusch nu, vi höres! ♥

LÖRDAG!

Godmorgon på er! Idag är jag uppe som e piggelin. ;)
Det är för att jag ska göra mig i ordning och sen bege mig mot en affär och köpa en present till alina. :')
Sen vid 3 så ska alla mötas nere vid scenen och massa, sen blir de lilla holmen och simma. Hehe, tror ni att jag vågar? Nej det tror inte jag.. Inte som en badkruka jag är, hehe! Men ska jag ta med nödvändiga grejer ifall det skule hända! :)

Jaja, annars vet jag ingeting speciellt. Ligger lite trist här fortfarande och räkna med det några dagar. Men snart, snart är aina och jag igång igen. Idag kommer i alla fall kameran med och jag ska fotografera med min bloggkompis, hihi. Hoppas bara att hon har kameran med, de måste hon ju ha! Men, nu ska jag skiva ett grattis kort till henne sen göra mig i ordning hörs kanske innan jag åker till alina idag. :)




SMIDIGT



Såhär klantig är man. Har lyckas bränna hela mitt jävla finger på en förbannad bakplåt.. Ja nu har jag en blåsa eller möjligen 2.. Så nu har jag tejpat hela mitt finger och det bara strålar ner av värk. Smiiidigt.. Kan inte heller börja det efter som blåsan sitter precis vid vecket.. :)

Så nu går jag liksom med ett finger med tejp helt rakt. Riktigt fint de här också. :)

För att bättra upp inlägget lägger jag upp dagens outfit, gah kan inte ens skriva med ett rakt finger..





Allt från gina tricot.


MORGON



Godmorgon på er. Eller säkert några av er har förmodligen vaknat redan? :)

Idag är det i alla fall Lördag och jag ska igen ha mycket att göra, nu har också tydligen slutat eftersom nu har solen kommit fram. :)
Jaja, har inte speciellt mycket att berätta utan ville bara ge er ett livstecken. Hoppas ni har det jätte bra tills vi hörs. ♥


Glad midsommar på er!

Ursäkta för superdålig bloggning från min sida idag, men jag har haft fullt upp. Hur som helst, hoppas ni har haft det trevligt ikväll - det har jag i alla fall! nu ska jag sova, ny dag imorgon :) Godnatt på er!



BLOMMOR






försöker hålla liv i bloggen medans aina är med naimi.


bloggen lite åt sidan.

Hej på er! Ville bara säga förlåt för usel uppdatering under dom här dagarna. Nu är det midsommar och allting är igång. Det vimmlar om turister i mariehamn, hehe. Ja nu är det så att idag är det midsommar, som ni säkert vet och nu ska jag åka iväg och fotografera i kasterholm med mamma och olle. Vid midsommarstången! :)

Vi hörs någon dag för att aina har besök av sin kompis från sverige och hon hinner inte uppdatera och jag har själv fullt upp, men bara att ni vet så ligger det lite trist till. Hoppas att ni förstår det! :) Men tack till alla premisar, hoppas ni stannar kvar. ♥






FLOWERS



Godmorgon på er! Idag är det fredag tror jag. Hehe inte håller man reda på vilken dag det är idag fast man har sommarlov! ;)

Men att idag verkar det bli ett rätt så fint väder, i alla fall. Fast dagens planer är att tvätta, hehe. Har typ inte några kläder alls och sätta på mig. Sen så bara stryka, sen vet jag en som har har glada föräldrar. :D Menmen, nu ska jag vänta tills aina kommer in, men under tiden ser jag på skärgårdsdoktorn. :)
Hörs senare!


LADY GAGA




Har ni tänkt på att varje musikvideo har lady gaga alltid någon sorts form av underkläde rpå sig? Om man vet det, då vet man att då är det lady gaga. Från nio musikvideor har jag pausat och klippt ur bilden ur videon. Alltså herregud..

Vem håller med mig att det är en lady gaga grej?


SVAR.

SMILINGGIRLS: Förlåt om jag inte har svarat på din/er kommentar. Har orsak till det och det är att inte vara inne hela dagen.
Jag vill inte heller bråka på bloggen eller irl. Jag förstår varför ni blir ledsna när man tar erat namn. Har inte haft en aning om att det finns en blogg med namnet smilinggirls. Kollar aldrig på aktiva listan om du förstår. Jag kom på det helt sådär '' pff '' . Men nu är det upp till min bloggväln aina hur vi ska göra. Ni kan kolla in hit någon gång idag och se hur det blir med saken.
MALIN: Jag godkänner alla kommentarer. Kritik eller inte. Men jag godkänner ALDRIG innan jag har svarat på dom. Det blir att man tappar bort vilka man har godkänt och inte svarat på. Vi tar kritik, vi tar goda saker. Men där har du orsaken varför inte kommentaren är uppe och orkar inte sitta inne och svara kommentarer hela dagen. Nu är den Paulinas kommentar uppe för nu har jag svarat på den. Ta inte allt i en sån hast. Men klicka på den här länken. Där e det en kommentar jag skrev till en '' kompis '' . Och hon tog det på helt fel sätt. Du har rätt det är fritt fram och skriva åsikter i en blogg och nu gör jag det.
gör det klart för alla nu: Jag godkänner ALRIG kommentar innan jag har svarat tillbaka. :)

Mathias

Hej på er! Har varit på fotokurs med min klasskompis Mathias ikväll, riktigt skoj var det! Vi ska fota porträtt bilder till nästa vecka, här är några exempel vi tog ikväll. Hm.. nu sitter jag och är urtråkad, har suttit och redigerat massvis med bilder. Ska ta och käka lite, sen läsa. Hörs senare! ♥


LIITE SOLBRÄND!



Äntligen, jag kom på var bilderna från camen sparas! :D

Jaja, i vilket fall som helst. Har inte bloggat under dagen och har då just idag legat lite trist till. Aina lade upp ett inlägg under dagen i alla fall.

I stort sett hela dagen har jag varit till en holme mitt ute i sjön. Har varit härligt att kunna få lite färg, hehe. Har nu bara lite lätt solbränd på axlarna, men att.
Ja, hoppas på flera fina dagar! :D

Men visst under den här veckan ska det regna, regna regna. Gash, har haft tur någon dag i alla fall!

Jaja, ikväll sägs det att komma regn och mycket oväder englig SHIMI eller vad det heter.
Vi får se nu ska jag smörja in mina stackars axlar i alovera, eller vad det heter.

Ha en fin kväll och njut av vädret ni som har det bra! :D


SVAR TILL ANONYM



Tackar!

Jo nu ska jag göra det klart en gång för alla. Jag har aldrig haft en aning om att en blogg heter smilinggirls. Vi hade ju såklart inte tagit namnet om inte vi visste att det fanns en blogg som hette smilinggirls. Men gjort är gjort. Jag hoppas att det inte skaffar problem för smilinggirls eller våra läsare. :)


Justin Bieber blogg?

Tumblr_ln5aj2q8vt1qcfyw0o1_500_large
Är ni lika galna i Justin som Erica & Jag, enkelt! K L I C K A H Ä R ♥

EN BLOGG VÄRD ATT KOLLA IN!



En blogg som är värd att klicka sig in på!

För mig som har samma syndrom som henne så läser jag den dagligen. Bloggen handlar om en 13-14 årig tjej som bor i en liten stad utanför örebro. Hon har skolios som gör att ryggraden blir sned. Hon berättar att hon använder en 23 timmars korsett vilket då är fruktansvärt. För att läsa mera så klicka er in på hennes goa blogg!

Hennes blogg finns HÄR!


ut & gå

Idag tänker jag faktist inte slösa all tid framför datan. Tänkte göra som Erica. Ska gå ut och gå en rejäl promenad med hunden. Vi hörs senare!


RUBRIK?



Ska lyssna på musik på youtube och så får jag fram följande ruta. ↑


HAHAHHAHAHA!


MORNING



Godmorgon på er!

Ja nu ska man börja ett inlägg egentligen?

Idag är det en underbar fin dag, var på tiden! Dagens planer har jag ingen aning, förmodligen kasta på sig joggingskorna och ut och gå, ska börja leva nyttigt nu. Eller inte precis nu för nu har jag typ klämt i mig en helt mjölk choklad platta. Hehe! Jaja, imorgon bara nyttighet. Men nu duschen sen på med kläderna, och ut å gå. Ja jag lovar jag ska ut! Kommer ha dåligt samvete hela dagen annars, hehe. Det enda problemet nu vart ska jag gå? Hur länge ska jag gå? Jaja, aina kommer snart med ett inlägg till er!

Ha en fin dag med er!

GODNATT!



Säger godnatt med den här bilden, vi hörs imorgon. Säkert vaknar aina före mig igen. Hehe, hon är morgonpigg! Och det är verkligen inte jag. Hehe, men morgondagen får vi se hur den börjar. Men förmodligen vaknar jag upp med rixfm lung musik och så sitter jag och skypar med aina, hehe. ;)


KLADDKAKA



Här kommer väl jag också med ett litet inlägg. Kan fortfarande inte sluta att skratta åt dagens händelser. :D

I alla fall senare åt kvällen har dan & linda varit på middag. Vi har också bestämt vilket hotell vi ska bo på och när vi åker! Vi åker till THAILAND den 4 feb - 12. Härliiiigt! Ser faktiskt framemot värmen, fintfint! Men det är drygt 1 halvår kvar.. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Jaja, senare gick vi till sonja och bertil. Blev där en liten stund tills pappa ringer åkte till han en sväng och kom hem vid halv 10. Har i vilket fall haft en galen kväll, en galen dag och en galen trött erica är här. Men innan korsett och sängdags så ska jag redigera bilder. ( ainas fel. ) :)


Ericas & min lunch:


MIN FINA VÄN.




Hej på er alla goa människor där ute. :)

För det första vill jag säga TACK till ni som har klickat in sig här.

MIN DAG: Har spenderas med aina, från morgonen till eftermiddagen. Aina jobbar förfullt och då passar jag på att berätta om dagen. Det har hänt massvis, kan man säga. Allt började med att vi skulle fotografera headern. ↑ På den där platsen. Nej då var det en full utlänning där och skrek hej till oss. Så vi gick vidare till maqique. Och kollade lite där, funny. Efteråt gick vi till djuraffären och kollade på hamstar, ih vad söta. :D I alla fall så skulle vi gå ut och så småregnade det lite, så skulle vi sätta på regnskyddet på kameraväskorna, ainas gick såhär snabbt och smidigt, medans jag höll på krångla förfullt. Ja och till sist började det spöregna, oj herregud vad det regnade!! Ja och jag hade fortfarande inte fått på min jävla regnskydd. Så jag lät aina göra arbetet. Vi lossade på saker fram och tillbaka ja sen fick vi den fel väg. Så gick med den åt sidan, sen sprang vi till nikolaj och skulle äta någonting. Sen beställde vi sallad med skagenröra, tigerräkor och svartbröd. Ja och så skulle vi betala, ger kortet till han som vi beställde av och han stoppar in det i kortmaskinen som står RAKT FRAMFÖR MINA ÖGON. Snacka om att vara bild, slår koden och ska dra ur kortet. Lyckas välta omkull ett glas med nötter, smiidigt. Jag bara sa åt aina ta brickan jag sätter mig. Och hon kommer skakande med brickan och ställer ner den och skrattar. Va fick vi nötter med frågade jag. Ja han bara ta de här nötterna till din vän som skrattar, aina bara mh. Sen åt vi och jag tog min jordgubbe vi fick och aina bara men den där ska vi spara till sist. Och så till sist åt aina sin jordgubbe och hon tog typ en liten tugga och tappa den i såsen, som hon hatar. Och hon bara skrattar, erica kolla. Och jag likaså gapskrattar. Nej jag ljuger inte!! Men i alla fall sen skulle vi ta header bild ect. I alla fall orkar jag inte berätta något mera, än att det har i stort sett varit en underbart fin dag!! :D På Torsdag träffar jag henne igen och jag får ha hennes reflexskärm, lovleeeeeeeey ♥


GALEN DAG!

Hej. Jag vet inte hur jag ska skriva men det har varit en underbar dag! Men det gäller det här med att inte ja, misslyckas det är aina och jag bra på. Vi har skrattat att det har hänt massvis. Mer tänker jag inte berätta för jag har ingen lust att skriva någonting. Aina får berätta när hon kommer hem.
MEN EN SAK CHECK.
VI HAR FÅTT HEADERBILD, WOHO! Och massa annat lite tjusiga bilder. :D
nu ska jag skriva till en '' läsare '' en omogen tjej. Va det är hon håller på med!

godmorgon!

Godmorgon på er! hoppas ni har sovit gott ;) hmm.. sitter här med min pyjamas på och skypar med Erica. Idag blir det att fara in till stan en sväng och träffa henne, men vi ska också ta en headerbild! det känns så tomt när man inte har någon. Har faktist ingen fantasi vad jag ska skriva just nu, kan bero på att jag är så trög på morgonen. But but, sen när jag kommer hem från stan ska jag också fixa text i menyn och lite sådäär (a) Hoppas ni får en fin dag! :)

GODNATT!



Upp till 600 sidvisningar, och 63 besökare, ni är bäst! ♥

Känns som jag uppdaterar ganska rätt så mycket här just nu, hihi. Men nu är det här sista inlägget eftersom jag ska hoppa i sängen och lägga mig i korsetten nu. Fintfint, eller så inte. Hörs när jag har vaknat imorgon, förmodligen vaknar morgonpigga aina före mig. Och inte morgontrötta erica som kan sova till 12. :)

Jaja, ska stänga av mobilen det sägs att ha mobilen på ger inte en lika bra sömn. Eftersom det är massa singnaler i luften hela tiden, och det kanske inte är så värst bra när jag sover med den brevid huvudet.

Men först, ska jag väcka aina och ringa henne med privat nummer. (a)
fasen, vad hon kommer hata mig imorgon men lite kul måste man ju ge sina vänner. ;)


JUSTIN BIEBER

killen med leendet, alla vet vem jag talar om.



@ ERICA&AINA



JAG SAKNAR DIG. ♥


Veckans blogg

Jag är med och tävlar om veckans blogg HÄR.

hej alla!

Det här blir officiellt mitt första inlägg här på ericas och min blogg. Varmt välkommna hit btw! här kommer Erica och jag visa vår kärlek för fotografering, lol nejmen vi kommer lägga upp foton och massa sånt, det blir antagligen lite Justin Bieber också eftersom Erica och jag är lite beroende av honom (a) Vi ska träffas nu någon dag i veckan och ta en headerbild! :) Anyway, bilden ovanför tog jag btw i bilen. Jaja, hoppas ni får en fin kväll! ;)

DET HÄR MED RUBRIKER



Konfirmationen april - 11.

GÄSP. Kan jag verkligen vara såhär riktigt jävla trött? Kommer i alla fall ha en orsak att sova så gott i natt och förmodligen vakna någongång mitt på dagen imorgon, hihi. Nu väntar jag på att aina ska logga in på facebook, äntligen är hon påväg hem, ni får säkert ett inlägg av henne också. Nu ska jag lägga till lite länkar, vet ni någon bra blogg? :D

Hörs i alla fall senare, nu måste jag vila mina ögon en stund för nu är dom helt torra.. ♥



HÄRLIGT VÄDER



misse gullevännen. ♥

Hej och goddag på er. Idag har det i stort sett varit ett helvetes väder. Det har regnat i stort sett hela dagen och jag skulle köra till godby för att fotografera med aina. Men istället har vi fått sitta framför en dator och chattat med varandra och hållit på med desigen. Ja, väldigt rolig dag som ni hör. Men ett stort + går till aina som har fixat hela bloggen, hon är grym på bloggdesign eller hur? Om jag skulle ha gjort det skulle de se hemskt ut. Nu ska jag försöka göra länkbyten, för det lovade jag aina att jag skulle fråga människorna om dom ville. Så nu ska jag göra en tjänst till henne. Medans hon är borta, och under tiden jag gör det här så kan ni kika in på ainas personliga blogg. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNE.

Ha en fin kväll, hörs lite senare. ♥


Ainas kamerautrustning



Kamerahus:
Pentax K200D
Objektiv: Pentax 18-55 mm & Tamron 70-300 mm
Sen har jag diverse motljusskydd, UV filter, reflexskärm mm. bilder kommer senare!

ericas kamerautrustning




Kamerahus - sony alpha 200.



Batterigrepp Sony VG-B30AM
Objektiv Sony 18-70/3.5-5.6
Objektiv Tamron 18-200 3,5-6,3
Kameraväska Lowpro Stealth Reporter D300 AW



Blixt Sigma EF-530 DG ST
Reflexskärmar Guld & Silver
Mini fotostudio
Sandisk minneskort