Idag är det ingen vanlig dag...

Först måste jag bara börja det här inlägget med (förlåt Erica!) med att säga förlååt en gång till, för super dålig bloggning. Vi har inte riktigt haft lusten, sen har det varit rockoff så då har man inte hunnit så mycket, men nu är det över så nu blir det mera tid till bloggen, hoppas ni fortfarande stannar kvar. Idag är det i alla fall Ericas födelsedag, hela 16 år fyller hon! Släng gärna in ett grattis, så blir hon glad.  ♥

SWEET 16!




TJENA, JAG VILLE BARA SÄGA ATT SWINGFLY VAR GRYMMA, RAKETERNA VAR EN BRA START PÅ MITT 16 ÅRS LIV, OCH JAG HAR NU LÄMNAT 15 ÅRS TIDEN, ÄNTLIGEN.

- rockoff är slut.
+ jag är 16. ♥

SEE YAAAAAA, IMORGON FÅR JAG PRESENTER FRÅN SLÄKTLINGAR FRÅN MAMMAS SIDA OCH NÄSTA VECKA FRÅN MINA SLÄKTINGAR FRÅN PAPPAS SIDA, HÄRLIGT!

hhihiih, 16 år äger!


LINNEA HÄR

Hej på er där ute! :)

Har försökt komma på en bra början till inlägget, men det går inte så värst vidare bra.. Men i alla fall så är linnea här just nu och vi har varit på rockoff! :D Helt galet kul, faktiskt! Imorgon kanske det väntas sjön, och rockoff på kvällen känns prima! Annars just nu så vet vi inte riktigt vad vi ska göra, möjligen kolla internet, haha. Jaja, hörs någongång återigen!

/ erica.

UPPDATERING IGEN ( ?!?!??! )

Tjena! Var inte så länge sedan!

Hinner bara slänga upp ett snabbt inlägg för att linnea är påväg hit just nu, vi ska på rockoff och så ska hon sova här, troligtvis till 29 - 30, låter bra men undra hur cecilia kommer reagera, hoppas bra iallafall! För nu ska jag ha riktigt skojigt! Men före så ska jag packa kameraväskan och hoppas att allt är med, hörs!

UPPDATERING AV ERICA!



Tjena uppdatering!

Fasen vad det ligger trist till här, hörrni! Nu har jag saknat att ge den här bloggen ett inlägg så här kommer det! Det jag ville va att ge er en uppdatering men lite till kommer det. Nu har rockoff startat och det äger! :D Har nu sitt September & Pappas Eget Band, Hoffmaestro & Armand Mirpour
Daniel Adams-Ray, Miss Li & Eric Amarillo helt okej faktiskt! Känns bra att ha sätt de live! Jaja, imorgon kommer danny, som jag inte vet hur många gånger jag har sett han och så kommer jerry williams, tagga! Haha, nej men. Annars vet jag inget speciellt , vi kommer dra igång med en tävling nu när skolan börjar, eller efter det något, för då kommer vi uppdatera just nu känner man inte något att sitta och blogga, eller hur? Så, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Så snart , snart nu vill jag bara ha kul! Så jaja, aina kanske kommer med något uppdatering, hon har nog också samma uppfattning som mig att man inte vill blogga på sommarlovet! Men hon slänger in mera inlägg på sin blogg ainaphoto.blogg.se så klicka er in där om ni vill läsa! Här kommer jag slänga in några inlägg, men jag vet inte när! Men efter skolan, då ni då är vi igång som två glada tjejer! Hoppas ni njuter av sommarlovet och ta vara på er tid ni har kvar i slutet rusar det bara fram! ♥

JÄTTE STORA KRAMAR FRÅN MIG, HA DET BÄST NU FINA NI! TACKTACK ATT NI HAR TÅLAMOD OCH STANNAR KVAR, FÖR VI KOMMER I AUGUSTI, VI LOVAR! ♥


känns lite att det var bra och dåliga grejer i inlägget och helt slumpade saker ploppade upp, finns många saker jag vill säga men jag har inte tid, för nu ska jag snart hoppa i kojs och sova!


aina + erica ♥

 


på segram, gammala bilder kommer upp från arkivet. nu ska jag snart äta middag, mums! :)


ute på sjön går ej att skriva inlägg.


Så snurra min jord igen

/Aina

KUSINTRÄFF.



Hej nu kommer det en uppdatering av mig igen.

Nu är jag äntigen hemma i stan igen, med ett internet som inte hoppar ur och är snabbt! :)
Under dagarna jag har varit på föglö, eller de 2 dagar så har vi haft en kusinträff idag. ↑ både småkusiner och kusiner. hoho, galet många. TYP alla kom från sverige, jönköping, stockholm, österbotten ja vettefan var alla kommer ifrån. Men det har varit helt okej, iallafall. :D

Men nu ska jag gå och mysa i mitt rum för här spöregnar, det och åskar, fintfint. För nu ska pappa in här, så vi hörs! :)

/ erica.

purple


hejdå det är vad jag säger för ett tag

Som vanligt här då.

Har alltid samma ord. Förlåt. Har blivit mycket nu på sistonde. Njuter för fullt, av de några dagar vi har sol här på Åland. Jag försöker minska ner på datortiden, eftersom min nacke blir spänd. Hade det hela gårdagen och nu först börjar det minska. Efter 1 dygns plågeri. Nu är i alla fall Sofia här och jag har sovit här sen igår, fin kväll och åter en fin kväll igen tror jag. Nu ligger hon i alla fall och vilar och jag har har jäkligt tråkigt. Annars är det fintfint här. Hoppas att det inte dröjer sålänge tills vi hörs igen, men nu hörde ni av mig i alla fall.

Nu ska jag gå ut till misse tror jag med min kokheta vete '' rör '' som mjuknar upp min nacke.
Så vi hörs om typ några dagar.

Förlåtförlåt igen, men man orkar inte blogga hela tiden, jag vill inte känna någon press.


Cirkus


KLOCKAN 21:00



HÖR UPP AINA LIVE SÄNDER KLOCKAN 21:00 om allt går som planerat!

22:00 finsk tid.

frågafrågafråga annars stänger hon av!

HÄÄÄR SÄNDER JAG LIVE!

MIN FINA VÄN



jätte dålig bild, men min fina moped får lysa upp stämmnigen lite.

Förlåt att jag inte har bloggat idag, men som ni säkert vet har jag varit lite fly förbannad när det inte gick att komma in på vår blogg. Vet inte riktigt vad som hade hänt, men min ch ainas första tanke va har smilinggirls.blogg.se anmält oss? Skulle mejla blogg.se men mitt meddelandet skickades inte, men aina försökte efteråt typ en halvtimme senare och då var allting som vanligt, för aina och jag skulle inte orka göra om allt igen. Men, som tur är vi tillbaka.

Nu försöker jag få aina att få igång sin live blogg så kolla på bloglovin när hon är igång!

Vilket ointressant inlägg men nu fick ni ett inlägg av mig också.
Ps. bloggningen är oregelbunden, men whatever.

/ erica.

paniken som uppstår

Det är inte direkt så att jag vill göra reklam för min blogg, men jag hade tänkt publicera bilden på min blogg först. Jag menar det med ainaphoto.

Hej på er! Erica och jag har haft lite panik för det har inte funkat att gå in på denna blogg, ni kanske också har märkt det? så vi trodde det var några som hade anmält bloggen eller nånting, men nu verkar den ju funka! puh. Vi var nästans beredda på att göra en ny blogg, för vi trodde verkligen den var anmäld, haha. Förresten så kan ni ju rösta här om ni tycker att jag, Aina ska livestreama ikväll och Erica göra ett videoinlägg. Om "JA" vinner så blir det så!
/Aina
BloggExtra.se

DAG 2. DIN PROFILBILD PÅ FACEBOOK



hann inte göra gårdagens igår så den kommer idag och den trejde efteråt. :)

moorning



bild tagen med htc surfplatta.

Godmorgon på er. Vaknade för sisådär 1 timme sen har legat i sängen och gosat med min misse hihi. Sovit runt ja vet inte riktigt hur många timmar, men mådde äckligt dåligt igår kväll. Så sov inte i korsetten, måste sova annars 23 timmars.. Och det närmar sig augusti då läkaren från finland säger. Är äckligt super rädd vad han säger. Tänk om han säger den här korsetten ger ingen nytta du måste ha 23 timmars.. Fyfan, kommer inte att använda den..

Jaja, nu ska jag ta och ta mig en sväng till rummet och bädda sängen och lite till sen till duschen , efteråt göra gympa övningar, har inte gjort dom på läääääääääänge, fast jag har tappat bort pappret, men kommer ihåg ganska mycket av dom. Det är ju dom som gör att min rygg är rak och stannar där. JÄVLA RYGG SKIT MUSKLER. DOM VRIDER JU SIG OCH DE GÖR ATT JAG ANVÄNDER KORSETT..



livestreama?

Fin bild från idag, har burit ved, hoho. Förlåt för att det är samma bild som på min egna blogg, har verkligen bildbrist! Ska ut och fota lite efter middagen.

Okej, så Erica sa till mig att hon kommer att videoblogga ikväll. Så då tänkte jag att jag kanske skulle kunna live streama (live blogga), om det ens är någon som är intresserad? För isåfall så kan vi ha en liten mini-frågestund på bloggen, så svarar jag på frågorna ikväll live! Fast iofs finns det en chatt där på live-grejjen. Kommentera om det är någon som tycker jag ska göra det, för det är ingen idé om endå ingen kommer att kolla! Erica och jag ska nog live streama någon gång tillsammans också ;)


18 DAGAR KVAR.




nedräkningen har börjat till min födelsedag.

Tycker det är lite lätt kul att aina inte ens har fyllt 15 ännu, hihi. Hon fyller ju i november. Och då är jag redan 16,wihu. Menmen, nu hoppas jag att de går snabbt fram! Men dagen till skolan närmar sig, är ett annat tecken.. Usch. Nu ska jag fortsätta göra nedräkningar, det är liite kul de. Så vi hörs!

Lite slarvig uppdatering och onitressant av mig, bättre kommer någon gång när jag har lust. För nu håller jag på att frysa ihjäl, det är sviiiiiiiinkallt.

lite rädd när det står sommarvärmen är borta, usch.


MEN DET SKA BANNE MIG VARA 35 GRADER NÄR JAG FYLLER ÅR.

DAG 1. DINA FAVORITLÅTAR

Oj, hur lätt kommer det att vara?

Ja i stort sett allihopa med justin, hehe. Lite äckligt många låtar som jag faktiskt inte orkar räkna upp alla. ;)


utmaning

Dag 1. Dina favorit låtar .
Dag 2. Din profilbild på facebook .
Dag 3. 2 nya sanningar om dig .
Dag 4. Snyggaste kändiskillen .
Dag 5. Dina favoritfilmer .
Dag 6. Din bakrundsbild på datorn .
Dag 7. Tv-serier du är beroende av .
Dag 8. Högsta önskan just nu .
Dag 9. 2 låtar du aldrig tyckt om .
Dag 10. Bild på dina kläder just nu .
Dag 11. Din telefon .
Dag 12. Bild på dig och din bästa vän .
Dag 13. Dina favorit bloggar .
Dag 14. Vilket språk skulle du helst kunna .
Dag 15. Bild av dig och skriv 3 bra saker som har hänt under de senaste 15 dagarna .

bara för jag inte har något att göra, eheh & för att ni ska få någon uppdatering av mig. Hihi, ni kommer givetvis få första nu redan. :D

och sen ett normalt inlägg. :)

/ erica.

hjärta dig

Godmorgon! jag vaknade vid 12 tiden, usch känns som om halva dagen har gått när man vaknar så "sent". Idag ska jag i vilket fall som helst sommarjobba! ska klippa gräset på fotbollsplanen här i byn, najsnajs. För pengar vill man ju ha ;) Sen får jag väl se vad jag hittar på...  Vad ska ni göra idag då? :)

HÄRLIG KVÄLL

Hej på er. Ingen uppdatering idag heller varken av aina eller mig. Tror att vi börjar ta en bloggpaus igen nu, för att det är ungefär 1 månad kvar av sommarlovet, en härlig sommarmånad kvar. Vill tillbringa den ute, men jag vill inte känna någon press, nu måste jag blogga. Men jag saknar det varje dag.. Men det blir bättre, någon dag. ♥

Jaja, under dagen har jag körit runt med mamma, skulle egentligen stigit upp 9:30 idag, så skulle jag laga middag och massa. Men så blev det inte, hehe. Utan det slutade med att halv 1 vaknade jag, hehe och mamma slutade kl. 13. :)
Jaja, in i duschen och sedan på med kläderna och sen ut och köra lite med mamma. Vi åkte in till stan en sväng och åt lunch, egentligen men det blev frukost för mig, hehe. Jaja, är äckligt galet trött nuu. Men ikväll cyklade jag hem från garaget inne i stan till västernäs för mamma skulle behöva ta med cykeln och hon orkade inte cykla, heh. CYKLADE HEM PÅ 10 MINUTER, STOLT TJEJ! :D

jaja, nu tänker jag gå och se på det sista på lotta på liseberg, hoppas det inte slutar nu. Sen ska jag sova, är ääääääääckliigt trött, nej vet inte hur jag är trött när jag sov från 1 i natt och 13 idag, heh.

/ erica.


teneriffa

Åh vad jag saknar det! Vill tillbaka dit, så sjukt underbart. Jag var där vintern 2010. Någon av våra läsare som ska åka utomlands det här året? :) jag kanske ska till Turkiet i höst, men det är inte helt bestämt ennu, men jag får hålla tummarna! Kan passa på att säga att Erica har mailat en hemsida och frågat ifall vi kan ha en tävling i samarbete med dem, har dock inte fått något svar än. Men nu ska jag ut en sväng! uppdaterar mera sen, puss.

there's nothing like summertime


seepid.com

Seepid är det skönaste sättet att få fler besökare till din blogg. Gå in på http://www.seepid.com för att komma igång.

MANGNETRÖTGEN, HEMSKT.

allt jag vill säga är att mangnetröntgen är det hemskade som finns.

förresten kika in på min nya blogg smilingerica.blogg.se ! :)
lung, kommer uppdatera lika mycket här. :D


FJÄRRUTLÖSARE CHEK.





Hej på er. Förlåt för sugit uppdatering idag av mig.

Som sagt har jag varit ute hela dagen i stort sett. Åkt ut på sjön och varit med sofia, det är hon som också har hjälpt mig att få in bilder från htc & kameran. :)
Men dom här fula bilderna här över är tagna med surfplattan, hehe. Har också köpt en fjärrutlösare idag, dock inte sony fjärrutlösare, utan en annan sort till sony kameror, den är faktiskt rätt bra, 48 euro och den äkta kostar runt 150 euro.. Varför slösa upp pengar på sånt? :)

Jaja, nu ska jag ta och ta några bilder jag ska köra in, känns lite som jag börjar älska det nu, hehe. Så ut på balkongen med mig och sen kanske ut på gården, vi får se! Så vi hörs.

Förresten är det mangnetröntgen imorgon, skit. Sofia har gett mig sin sovmask som jag får använda imorgon, hehe. Så ja, vi hörs!

Nicki Minaj - Super Bass


Bokeh

foto & redigering | Aina

Kastelholms slott

Har varit till kastelholms slott idag, ni kan gå in på min blogg (adressen står i vänster hörnet på bilden) och kolla in fler bilder om ni vill, för just nu är mitt internet sjukt segt så jag pallar inte ladda upp mera bilder. Hur som helst så har jag eller rättare sagt min mamma en kompis och sin familj från Finland här, så därför var vi där. Tänkte att jag skulle slänga in ett redigerings-tips inlägg imorgon, så ni får gärna kommentera vad ni vill se. Nu ska i alla fall jag ta natt, sov gott! ♥



VINNARNA I DAGENS BLOGG.

Förlåtförlåtförlåt för jag inte har lottat ut vinnarna. Men här kommer vinnarna igen!

Vinnare 1

Vinnare 2

Vinnare 3
grattis till er, en ny tävling kommer inom kort. :)



blir nog kvällens blogg istället, hehe.


hello to all of you happy people in the heat.


my blog buddy is crazy and she may call on the picture. :)

Godkväll på er. Idag är det Tordsdag, har haft en jävlars het dag. Från 5 tiden har jag varit ute på orrskär, skulle jätte gärna visa bilder där ifrån men det är så att usb kabeln man använder till htc plattan vägrar sammarbeta och min minneskort läsare som jag sätter i mitt minneskort in i för att få in bilder i datorn sammarbetar inte. Så ja, det är fintfint här. Förövrigt så sitter jag och småskrattar med aina för hon kommer hata mig för den där bilden, men man står för det man gjort, kommer mer tjusiga bilder på henne inom kort. ( Hon kommer ge hämnd, men de skiter jag i, så kolla in min söta kompis. :)



ny bild, eftersom hon hatade den förra. :D

lexie bus

foto & redigering | Aina

Vinnarna! + en ny omgång

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Dem här tre blev vinnare av dagens blogg - idag! Så kika in på deras bloggar nu!
Var det inte du som vann? då har du en ny chans! Vi kör en ny omgång, anmäl dig genom att kommentera "Jag är med" så utser Erica nya vinnare imorgon, lycka till!




bara en liten stund...

Okej, vinnarna kommer dyka upp inom en timme tror jag! Erica och jag måste bara välja ut tre vinnare, och jag har ingen aning om var tjejen håller hus, taha. Men stay tuned! :)



TÄVLIGEN ÄR AVSLUTAD.

tävlingen om dagens blogg är avslutad. Nu kommer jag erica att slumpa fram vinnaren.
Har blivit lite krånligt när det var kommentarer som inte hörde till ämnet där, etc. Men det gör ingeting för nu har jag kopierat adresserna till wordpad och där kommer jag peka med data musen på en när man blundar. Detta kommer ske 3 gånger och de 3 vinnarna presenteras  i ett nytt inlägg efter det här!

Lycka till nu!

uppdatering av designen

finaste!

Så nu har jag, Aina uppdaterat designen lite. Hoppas ni gillar det! Erica och jag ska ta en bild på oss när det är sol nästa gång.. Ericas tights är våta där för hon satt sig på en bänk som var våt, smartis där! ;)
Anyway, det kanske inte blev världens bästa där när jag skulle sudda ut bakgrunden, men det får duga. Och jag ser helt muppig ut.
Nu ska jag gå och sova snart, godnatt på er! :)

NY HEADER

aina är duktig och hon har fixat en ny header.

nej jag har inte pissat ner mig, det var äckelväder och jag satt mig på en blöt bänk.
för er som undrade, pussisar.



dagens låt!

Det får bli Who Says - Selena Gomez. Jag gillade inte Selena så mycket förrut, jag vet egentligen inte varför, men antagligen för att hon dejtade/dejtar Justin. Men nu har jag inget emot henne, den här låten har jag haft på hjärnan hela dagen och Selena är så... vacker! :)

Dagens blogg

Nu tänkte vi köra igång med dagens blogg! Vi kommer lotta ut två eller tre vinnare imorgon.
Reglerna är enkla. Kommentera bara att du är med här nedan.
För att få större chans att vinna kan du göra något av följande:

♥ Följ våran blogg på bloglovin!
♥ Kopiera bilden  nedan och skriv ett inlägg om tävlingen i din blogg!



Lycka till! /Aina & Erica!

TILLBAKA!



aina är grym på att redigera, och fixa den snygg därför snor jag hennes bild nu i ett inlägg. ;)

Nu så har allt hemskt över, eller snart i alla fall nu är det bara mangnetröntgen kvar, suck.. Menmen, det borde ju gå bra! Har tyckt att det är en dålig uppdatering här så nu har jag bestämt mig, det kommer bli bättre den här veckan! Och vädret är ju inte det bästa, så man passar på. Hehe, men tyvärr har jag inte någon aning hur länge det här kommer vara.

Men nu måste jag sluta, och leta efter klädhängare till mamma innan hon blir ilsken!


FÖRKYLNING PÅ GÅNG?

Hej på er. Börjar bli lite smått irriterad nu, börjar hamna på en förkylning, funny. måste fixa mig i ordning åka till apoteket och köpa slem upplösande tabbletter.. innan min hals dödar mig, kul. sitter och harklar mig hela tiden '' humhumhum '' typ. Och nu börjar det bli irriterande, så vi hörs när jag är tillfrisknad. ♥

/ erica.


KUL MAGNETRÖNTGEN PÅ SÖNDAG...

KUUUUUUUUUUUUL.
magnetröntgen på söndag, funny.
08:30 , 07:30 något av det, jävligt roligt.. måste ligga still i typ 30-60 minuter.. hemskt.
dra åt helvete med min ryggsatan nu börjar jag bli arg på riktigt. ANVÄNDER KORSETT ETT PLÅGERI MITT PÅ SOMMAREN. OCH SÅ SKA MAGNETRÖTGEN IN OCKSÅ, HELVETES HELVETE.
nu tänker jag inte skriva mera, för nu är jag så arg att jag börjar gråta..
/ erica.

KUL MAGNETRÖNTGEN PÅ SÖNDAG...

KUUUUUUUUUUUUL.
magnetröntgen på söndag, funny.
08:30 , 07:30 något av det, jävligt roligt.. måste ligga still i typ 30-60 minuter.. hemskt.
dra åt helvete med min ryggsatan nu börjar jag bli arg på riktigt. ANVÄNDER KORSETT ETT PLÅGERI MITT PÅ SOMMAREN. OCH SÅ SKA MAGNETRÖTGEN IN OCKSÅ, HELVETES HELVETE.
nu tänker jag inte skriva mera, för nu är jag så arg att jag börjar gråta..
/ erica.

uppdateringen....

Jag vet att Ericas och min bloggning inte är den bästa just nu, men vi har också sommarlov precis som ni. Och jag har även två till bloggar så att ibland tappar man helt inspirationen, hehe. I alla fall, jag testade att sätta en textur på blom-bilden, det blev ganska nice tycker jag! Jag kan visa hur man gör senare, om ni vill? hur som helst så har jag inte gjort så mycket idag, det har typ regnat halva dagen och imorse åskade det.

Hoppas ni får en finfin kväll! ♥
/aina

SÖNDAG

Hej på er!

Idag är det söndag och jag åker äntligen hem från stugan med internetet som alltid hoppar ur.
Hoppas det här håller nu, i allafall att jag kan lägga upp ett inlägg. :)

Annars är det fintfint här ute, varmt som fan men.. Ja, kommer hem ikväll någongång. Med internet som funkar hela tiden! Här ute så har pappa tagit bort tv 1000 och alla dom här så nu sitter vi här med 1 2 3 4, funny det finns mycket på dom kanalerna. Men den enda kanalen det lyckligtvis finns något på som jag gärna skulle se på igår hackade ju, och det var tv4.. Missade ju allting, leila bakar, sommarkrysset etc. Och det är samma idag den hackar och de är den enda kanalen, snacka om att bli lätt irriterad. Och så håller säkert inte internet anslutningen sig så hoppar den säkert ur så kan jag inte se på sommarkrysset på internet. Får nu idag förmodligen sitta och se på allt på internet om inte något hoppar ur. Smått irriterad, haha.

Jaja, nu ska jag se om det funkar att se på tv4.se och kolla på filmerna... Skulle jätte gärna se på det på surfplattan men det går ju inte, helvetes platt skit.

Men nu ska jag avsluta innan jag blir mer irriterad, ni fick en liten ilsken uppdatering av ilskna erica idag. Så nästa uppdatering hoppas vi på liite gladare? :)
Aina uppdaterar inte jag vet, hon är lat men vi kommer snart tillbaka kanske om 1 månad eller något sånt i alla fall efter att skolan börjar. Kommer alltid ett litet inlägg av oss..

posted by erica =)

går inte att lägga in bildskiten eftersom skiten vägrar fungera.


JULI!

Hej på er!

Kommer upp ett inlägg som en snabbis nu! Idag är det första juli, vad skönt! :D
Hihih, men skolan kommer närmare och närmare.. Idag ska jag i alla fall inte åka ut till mormor eftersom nu ska dom börja med andra sidan, och massa. Men istället åker jag ut till stugan en sväng vid 2 tiden, beror på när jag e klar, hehe. Tvättar förövrigt just nu och idag har jag gjort en stor miss.. Blandade grönt och mörkt orangt, kanske inte var det smartaste, hehe.

Men jaja, nu ska jag göra mig i ordning sen rusa ner till tvättstugan, hörs!