SVAR TILL ANONYM



Tackar!

Jo nu ska jag göra det klart en gång för alla. Jag har aldrig haft en aning om att en blogg heter smilinggirls. Vi hade ju såklart inte tagit namnet om inte vi visste att det fanns en blogg som hette smilinggirls. Men gjort är gjort. Jag hoppas att det inte skaffar problem för smilinggirls eller våra läsare. :)


Kommentarer
Postat av: Malin

Tycker det är lite synd och dumt av er att inte godkänna kommentarer som hennes. Uppenbarligen vill ni (som säkert andra också vill) visa upp Er blogg och att ni är" så bra som möjligt". Att ingen ser de negativa saker som den innehåller. Tycker ni borde godkänna kommentarer som innehåller kritik också, och inte bara sådana kommentarer där ni får beröm över hur fina bilder eller hur fin bloggen är. Det är fritt fram att skriva sina åsikter i en blogg och nu gör jag det.



2011-06-22 @ 19:35:59
Postat av: Smilinggirls!

eftersom ni inte svarat på min kommentar skriver jag igen. Jag vill INTE vara en sån som bråkar och håller på att "bloggbråka" och få uppmärksamhet osv.. det är inte alls våran stil. MEN vi blir lite ledsna när folk tar våran "image" om ni förstår vad jag menar? jag hoppas inte att vi får problem över att ni heter såhär, MEN om vi får det så finns det risk för att vi blir lite sura. Jag tror dock att ni kommer få mer problem än oss, tyvärr. Eftersom vi har varit på aktiva och sådär så känner dom flesta igenom namnet "Smilinggirls", och kanske blandar ihop oss. Jag tror att det går bättre för er om ni väljer något unikt!

2011-06-22 @ 23:00:30
URL: http://smilinggirls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback